Skolen er åpen for alle

I sentersammenheng ser vi hver dag Evangeliets frelsende kraft. På Evangeliesenterets Bibelskole er det både studenter som er i behandling på Varna Evangeliesenter og studenter uten rusbakgrunn. Dette skaper en helt spesiell dynamikk og et helt spesielt samhold.

De som kommer utenfra ser miraklet i den forvandlingen troen på Jesus har gjort i tidligere rusavhengiges liv. De som er i behandling får se velsignelsene ved et rusfritt liv på nært hold, men også at livet kan være vanskelig selv om man ikke har et rusproblem. Slik får begge parter et unikt innblikk i en annen verden og med det en lære for livet. Også på det menneskelige plan.

ebs

Samspillet mellom studenter med totalt forskjellige ståsteder og utgangspunkt, skaper et helt spesielt samhold og en helt spesiell atmosfære. Det gir et sterkt utgangspunkt i forhold til forståelse for det du har kommet til å tro på.

På Evangeliesenterets Bibelskole lærer du å se Jesus i skriftene, men du lærer også å se dine medmennesker. Du lærer at det ikke finnes noen håpløs ende, bare et endeløst håp.

På Evangeliesenterets Bibelskole tror vi at ingenting er umulig for Gud. Derfor er vi sikre på at vi kan hjelpe deg med å finne ut hva Guds vilje med nettopp ditt liv er. Her er Guds kraft i full virksomhet. Den kraften er livsforvandlende, det ser vi hver eneste dag.

En livsforvandlende skole!

Guds ord åpenbart

På Evangeliesenterets Bibelskole blir Guds ord åpenbart gjennom mange dyktige forkynnere og bibellærere. Felles for dem alle er at de står foran lydhøre elever og gjør det de aller helst vil gjøre, nemlig å forkynne Evangeliet om Jesus. For Guds ord er levende og virksomt. Vi tror på full frihet i Kristus og vi tror at Gud kan gripe direkte inn i ditt liv. Vi tror på full gjenopprettelse fra alt som er vondt og vanskelig, dette fordi vi ser mirakler hver dag. Vi ser at lenker og bånd blir brutt. Vi ser studenter gå inn i oppgaver de aldri trodde de hadde forutsetninger for å få til, for så å mestre dem fullt ut. De lærer å kjenne seg selv ved at de lærer å kjenne Jesus. Med Jesus på laget går alt til seier.

Du er velkommen til et spennende miljø med Jesus i sentrum!

Søk skoleplass

– Åpen for alle
– Inntak to ganger i året